177,90 zł
Cena regularna:
200,90 zł
7,90 zł
Cena regularna:
14,90 zł
35,90 zł
Cena regularna:
49,90 zł
18,90 zł
Cena regularna:
20,90 zł
Trzepaczka ubijak do jajek sosów zestaw 3 szt.
Trzepaczka ubijak do jajek sosów zestaw 3szt.
Trzepaczka do jajek i sosów posiada odpowiednią konstrukcję, która dokładnie łączy składniki różnych ciast, kremów i sosów. Ubijaczki usprawnią praca w kuchni.
Dane techniczne:
- Wymiary:21cm,26cm,31cm,
- Zestaw 3 szt.,
- Materiał: stal nierdzewna,
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 24 godziny
Rózgi, ubijaki- wygoda w twojej kuchni
Każda Pani Domu, bądź też Pan Domu muszą pamiętać o odpowiednim wyposażeniu kuchni. Wszak powinna być ona nader praktyczna, dzięki temu codzienne gotowanie będzie jeszcze przyjemniejsze i co także ważne zajmie mniej czasu. Jeżeli lubicie piec ciasta to koniecznie zaopatrzcie się w rózgi-ubijaki, choć mają one jeszcze więcej zastosować niż się wydaje.
Kule do ucierania i ciasto będzie pyszne
Kolejnym przyborem kuchennym, którego nie może zabraknąć w twojej kuchni jest kula do ucierania. Dzięki niej przygotujesz pyszne ciasta szybciej. Otóż doskonale łączy składniki i jednocześnie zapobiega tworzeniu się w nim grudek. Warto tutaj wybrać model wykonany z drewna, który jest materiałem naturalnym, zatem ma właściwości pro zdrowotne dla organizmu. Jest on stosunkowo lekki. Kule do ucierania bardzo łatwo trzyma się w ręce, a to zapewnia maksimum wygody podczas przygotowywania ciasta. Kolejną zaletą jest fakt, że bardzo łatwo można utrzymać je w czystości. Wszelkiego rodzaju zaschnięte ciasto bez problemu można z nich usunąć i to w bardzo krótkim czasie.
Trzepaczki są nie tylko do ciast
Warto także zaopatrzyć się w trzepaczkę. Jest ona alternatywą dla stosowania miksera. Dzięki niej można szybko i łatwo ubić sztywną pianę z białek. Ale trzepaczka również doskonale łączy składniki płynne z mąką. Zatem banalnie łatwo można przygotować ciasto na naleśniki, czy omlet. Ponadto sprawdzi się do rozmieszania sosu,
w ten sposób możemy uniknąć grudek, szczególnie gdy zagęszczamy go mąką bądź też śmietaną. Sprawdzi się również podczas przygotowywania wykwintnego sosu beszamelowego. Z kolei jeżeli musicie połączyć bardzo delikatne składniki spożywcze to zdecydowanie lepiej postawić na trzepaczki z kulkami, które są mniejsze. Jednocześnie zapewniają również wygodę podczas codziennego przygotowywania posiłków. Warto jeszcze zwrócić uwagę na materiał, z którego te przybory kuchenne są wykonane. Jeżeli szukacie trwałych i mocnych rózg-ubijaków to koniecznie wybierzcie modele wykonane ze stali nierdzewnej, które dodatkowo można być
w zmywarce.
Gdzie przechowywać?
Trzepaczki możecie trzymać zarówno w szufladzie, a jeżeli chcecie je mieć zawsze pod ręką to warto wybierać modele, które dodatkowo posiadają dziurkę, dzięki temu można je zawiesić na ścianie, czy też stojaku.